Izaberi jezik                Sprache wählen
    

Home


RINEUS d.o.o je poduzeće koje se bavi edukacijom i poslovnim posredovanjem.

Rineus okuplja niz stručnjaka s područja ekonomije, prava, zdravsta, pedagogije i filologije, koji su svoje stručno znanje i radno iskustvo stekli na priznatim visokoškolskim ustanovama u jugoistočnoj i srednjoj Europi.

 

Edukacija

Vođeni sloganom Znanje je moć smatramo da su svi elementi životnog i profesionalnog vijeka jedne osobe izložene promjenama, koje vodi usponu ili padu. Jedino znanje je konstanta koja se ne može izgubiti i predstavlja resurs i investiciju za cijeli život.

Stoga u koraku s potrebama moderne ekonomije našim klijentima nudimo sve vrste edukacije kojima će udovoljiti stručnim zahtjevima i potrebama  današnjeg gospodarstva, te ostalih društvenih sfera. 

 

Poslovno posredovanje

Budući da tvrtka RINEUS d.o.o zapošljava pretežito osobe, koje su svoje radno iskustvo stekli na renomiranim institucijama u Austriji i Njemačkoj, te na taj način uspostavile važne kontakte s raznim institucijama i pojedincima u gore navedenim zemljama, svim zainteresiranim gospodarskim subjektima i drugim institucijama u Austriji, Njemačkoj, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini nudimo usluge iniciranja poslovnih kontakata, organizacije i pripreme poslovnih sastanaka, ishođenja potrebne dokumetacije za različite vidove poslovanja, pripreme ugovora i potpore u realizaciji sklopljenih poslova. Neki od naših suradnika su i sudski tumači i prevoditelji za njemački, hrvatski srpski i bosanski, tako da našim poslovnim partnerima nudimo i usluge stručnog prevođenja. 

 

Ukolimo ste zainteresirani za neku od naših usluga kontaktirajte nas. Naši suradnici će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na Vaš mail.